Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ° C.
Schrob de wortelen proper en snijd ze middendoor. Leg de wortelen op een bakplaat met olie en kruid met peper en zout.
Rooster de wortelen in de airfryer op stand airfry 200° in 30 minuten of eventueel gewoon in een voorverwarmde oven.
Maak ondertussen de crumble voor de vis.
Meng de panko met de hangop en fijngesneden kruiden onder elkaar. Kruid met peper en zout.
Leg de stukken visfilets op een stuk bakpapier en verdeel er de crumble over. Spray een paar keer met de olijfolie over de vis en bak de vis 8 minuten afhankelijk van de dikte in de airfryer op stand airfry op 200 °C of eventueel in een voorverwarmde oven.
Laat ondertussen de couscous weken in kokend water samen met de olijfolie.
Hak de muntblaadjes fijn en meng onder de couscous samen met de veenbessen. Kruid met peper en zout.
Serveer de vis met de couscous en geroosterde wortel
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.