Start to cook

Tomaat met grijze garnaal

4

Tomaat-garnaal is nog steeds een van de populairste Belgische (voor)gerechten, en terecht, want je hebt er weinig voor nodig. Houd het lekker puur met dit recept. 

Snijd een kruis onderaan de tomaat en dompel de tomaten 10 seconden in kokend water. Laat schrikken onder koud water.

Pel de tomaten, snijd er de bovenkant af en haal er de pitjes uit met behulp van een koffielepel.

Hak de sjalot zeer fijn. Meng garnalen, sjalot, peterselie, peper en mayonaise.

Vul de tomaten met dit mengsel. Zet er de ronde tomatenkant op als hoedje en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.