Start to cook

Taco met gebakken champignons, rode kool, paprika en yoghurtsaus
Deze vegetarische taco’s met gebakken champignons zijn een snelle, makkelijke maaltijd. Werk af met yoghurtsaus voor een frisse toets.
Ingrediënten
- 1/4 rode kool
- 1 rode paprika
- 1 citroen
- 1 el fijngehakte bladpeterselie
- 400 g champignons
- 2 teentjes knoflook
- 5 steeltjes bieslook
- 150 g volle yoghurt
- olijfolie
- boter
- peper en zout
- 4 tortilla’s
Recept
Snijd de rode kool in heel fijne reepjes. Ontpit de paprika en snijd in heel fijne reepjes.
Meng de rode kool met de paprika, bladpeterselie, sap van halve citroen, 2 el olijfolie, peper en zout. Bewaar in de koelkast.
Snijd de bieslook fijn en meng met de yoghurt. Kruid bij met peper en zout en bewaar in de koelkast.
Snijd de champignons in twee. Pel en pers de knoflook fijn met een knoflookpers, of snipper heel fijn.
Verhit een scheut olijfolie en een klontje boter. Bak hierin de champignons op een hoog vuur gaar. Voeg de knoflook toe en kruid met peper en zout en roerbak nog 1 minuut.
Vul de tortilla’s met de rode koolsalade, de gebakken champignons en de yoghurtsaus.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.