Sint-jakobsnoten, tomaat en dragon

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

Recept

Pureer de vleestomaat en vang het vocht door een zeefdoek op, knijp er zoveel mogelijk vocht uit.

Snijd de pruimtomaten, zonder de pitjes in blokjes. Snipper de zongedroogde tomaatjes fijn. Hak de helft van de dragon fijn. Snipper de sjalot en knoflook fijn.

Fruit de sjalot en knoflook aan in olijfolie. Voeg de gesnipperde zongedroogde tomaatjes toe en laat 8 minuten stoven op zacht vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 2 à 3 minuten verder. Breng op smaak met peper en zout.

Bak de sint-jakobsnoten kort in de helft boter en olijfolie. Kruid met peper, zout en de gehakte dragon.

Schik de sint-jakobsnoten op een bord. Leper er tomatensla rond. Werk af met het gezeefde tomatenvocht en dragonblaadjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.