Rouille

Sauce
Type

Ingrediënten

  • 3 knoflookteentjes
  • 2 eierdooiers
  • 2 1/2 dl olijfolie
  • grof zout 
  • witte peper
  • cayennepeper
  • saffraan

Recept

Schil de knoflookteentjes, snijd ze in de lengte doormidden en verwijder de kiem.

Wrijf ze in een vijzel met een mespunt grof zout, 2 mespunten witte peper, 1 mespunt saffraan, 2 mespunten cayennepeper en de eierdooiers fijn.

Laat dit homogene mengsel 5 minuten rusten en monteer het met de olijfolie.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.