Petit-beurre taart

4
20

Maakte jouw grootmoeder ook altijd petit beurre taart? Met dit recept ga je terug in de tijd maar maak je hem helemaal zelf. 

  • 4 el bloemsuiker
  • 250 g zachte boter
  • een kommetje koude melk met een scheutje koffie
  • 1 pak petit-beurre koekjes
  • hagelslag voor de afwerking

Doe de boter en bloemsuiker samen in een kom en meng goed. Maak een eerste laag van droge koekjes op een schaal of bord. Smeer hierop een dun laagje van het botermengsel. Maak vervolgens opnieuw een laag met koekjes, maar dip ze eerst in de melk. Herhaal deze stappen en werk de bovenkant van de taart af met hagelslag.

Laat de taart een uurtje rusten in de koelkast.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.