Kruidige yoghurtdrank

2
10

Verfrissing nodig op een hete dag? Ga dan voor deze Indiaase yoghurtdrank met mango!

  • 2 volle el witte natuuryoghurt
  • 1/3 mango
  • 10 ijsblokjes
  • volle melk
  • 2 tot 5 tl suiker (indien gewenst)
  • 3 kardemompeultjes met zaadjes of enkele ongezouten pistachenoten

Extra benodigdheden

  • een blender of een hoge maatbeker en een staafmixer

Maal de kardemompeulen of ongezouten pistachenoten zo fijn mogelijk in een vijzel. Zet even opzij.

Doe de yoghurt samen met de mango en de ijsblokjes in een blender of hoge maatbeker en vul verder aan met de volle melk. Mix tot het ijs helemaal fijngemalen is en je een luchtig drankje krijgt (ongeveer 30 seconden).

Proef en voeg indien gewenst wat suiker toe. Mix het geheel nog even kort.

Giet in glazen en werk af met wat fijngemalen kardemompeultjes of ongezouten pistachenoten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.