
Ingrediënten
- Brugge Blomme
- Le Larry, Crottin van geitenkaas
- Pavé à la Leffe
- Flandrien Gerijpt
- Pas de Rouge
- Bleu des Moines
- Antwerps Pikantje
Recept
Hoeveel kaas je nodig hebt en hoe je ze het best versnijdt, lees je in onze tips.
Zijgerechten
Serveer met peer, druiven, vijgen, broodstengels en chutney.
Dranksuggesties
Kriek, Frambozen- of bosbessenbier, donkere of blonde Chimay, Rochefort, Gentse Strop
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.