Cloud eggs met ham en kaas

Ontbijt
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

15

Met cloud eggs als ontbijt loop je de hele dag op wolkjes. Lekker met een sneetje brood of toast.

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 4 el geraspte kaas
  • 4 el gekookte hamsnippers
  • peper en zout

Recept

Breek de eieren en leg elke eidooier steeds in een apart kommetje/tas. Klop het eiwit tot schuim, meng er de kaas en de ham door, breng verder op smaak met peper en zout.

Verwarm de oven voor op 150°C.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak 4 wolkachtige hoopjes met het eiwit en leg ze verspreid op de plaat. Maak een kuiltje in het midden en leg in elk kuiltje een eidooier.

Bak gedurende 5 minuten in de oven.

Serveer met toast als ontbijt.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.