Cloud eggs met ham en kaas

Varia
Ontbijt
4
15
  • 4 eieren
  • 4 el geraspte kaas
  • 4 el gekookte hamsnippers
  • peper en zout

Breek de eieren en leg elke eidooier steeds in een apart kommetje/tas. Klop het eiwit tot schuim, meng er de kaas en de ham door, breng verder op smaak met peper en zout.

Verwarm de oven voor op 150°C.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak 4 wolkachtige hoopjes met het eiwit en leg ze verspreid op de plaat. Maak een kuiltje in het midden en leg in elk kuiltje een eidooier.
Bak gedurende 5 minuten in de oven.

Serveer met toast als ontbijt.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.