Boterham met cottage cheese, appel, braambessen en rode bessen

4
15
  • 8 sneden bruin brood
  • 1 appel
  • 1 bakje rode bessen
  • 1 bakje braambessen
  • 125 g cottagecheese
  • een 10-tal muntblaadjes
  • 4 eetlepels rode vruchtencoulis
  • 1 theelepel zwarte peper
     
Was de bessen en verwijder de steeltjes.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in fijne partjes.
 
Lepel de gehakte munt en de vruchtencoulis onder de kaas.

Beleg de boterhammen met de kaas, de bessen en de appelschijfjes.
Bestrooi met de zwarte peper.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.