Wallenaer
De Wallenaer kaas is een creatie van Kaasmeester van de Walle.
De kaas werd bedacht tgv het 75-jarig bestaan (2010) van de kaasspeciaalzaak in hartje Tielt. De naam verwijst zowel naar de achternaam van de Kaasmeester, als naar de Beauvoordse Walhoeve die de kaas produceert. De kaas wordt geproduceerd uit rauwe biologische koemelk en Halleschelle (Tielts ongepasteuriseerd bier van hoge gisting).


West-Vlaanderen

blok kaas van 4,5 kg met een donkerbruine coating

blok van 30 cm x 17 cm

blokjes en sneetjes

gistgeur, koriander

24%

365 kcal

koel bewaren

Halleschelle

serveren als aperitiefkaas of broodbeleg, op een kaasschotel of als raclette
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.