Poperingse Keikop
Zacht witschimmelkaasje 50+ van het Brie-type met hopscheuten.
Deze smeuïge en vezelrijke zachte witschimmelkaas laat de hopscheutensmaak perfect tot zijn recht komen.
De kaas behaalde brons op de World Cheese Award 2013 en 2de nominatie op de Gouden Tavola 2014.
De Poperingse Keikop werd gezamenlijk ontwikkeld door kaasboerderij ’t Groendal en Sowepo (Sociale Werkplaats Poperinge). Alle aspecten van de productie zijn in eigen beheer: van de hopscheutenoogst tot de verwerking ervan, van voederwinning tot voederen, van melken tot kaasproductie.
Bij de bereiding komen geen geur-, smaak- of kleurstoffen te pas. Een puur artisanale bereiding garandeert een uitstekende kwaliteit.





Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.