Passendale Classic

Halfharde, authentieke kaas in de vorm van een boerenbrood, natuurlijk gerijpt met eetbare korst.

Licht verteerbaar door zijn luchtige gaatjesstructuur.

Passendale Classic
Naam kaasmakerij
Kaasmakerij Passendale
Streekbeschrijving
kaasdorp Passendale - op 20 km van Ieper
Uiterlijk
vorm van een boerenbrood met natuurkorst
Doorsnede
fijne gaatjesstructuur - lichtgele kleur van zuivel
Versnijding
in sneden of in porties
Geur
neutraal
Vetgehalte
28%
Calorieën
341 kcal
Bewaring
4-7°C
Dranken
bier of een zachte rode wijn (Beaujolais, Chinon,...)
Tip
broodbeleg

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.