Mandjeskaas
Een verse magere plattekaas waarvan de wrongel uitlekt in mandjes.
De firma Walschot is ontstaan in 1905 en is sinds de vierde generatie nog steeds in handen van de oorspronkelijke familie. In het begin van de jaren vervaardigde deze firma enkel en alleen "plattekaas in mandjes". Later werd, op vraag van de consument, overgeschakeld naar de plattekaas in plastieken doosjes. Deze kaas is door VLAM erkend als traditioneel Vlaams streekproduct.


64 kcal

in frigo tussen 5 en 7°C

met een geuze of kriek bier

plattekaas voor op de boterham met radijsjes en lente-uitjes en gekruid met peper
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.