Keiemtaler

De Keiemtaler is een gatenkaas met romige en pittige smaak, met een zoet nootachtig accent.
De kaas wordt in grote bollen van 12 à 13 kg gevormd zodat de aroma's zich beter kunnen ontwikkelen en tot hun recht komen.

Keiemtaler
pittig met nootachtig zoet accent
Streekbeschrijving
gelegen in het Diksmuidse tussen de Polders en het Houtland
Doorsnede
zacht, smeuïg
Vetgehalte
25%
Bewaring
6 maanden
Tip
laat zich genieten als aperitiefhapje, bij de boterham of als dessert

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.