Grevenbroecker
Zachte en romige blauwschimmelkaas met een unieke blauwgeaderde “marmer” structuur.
Deze kaas wordt niet doorprikt maar dankt zijn blauwe adering aan nauwkeurig op elkaar gestapelde wrongel.
Deze artisanale hoevekaas wordt geproduceerd op basis van verse rauwe melk.
De rijping duurt minimum 10 weken. De smaak wordt intenser al naargelang de rijping en mits een goede bewaring is de kaas lang houdbaar.


Hamont-Achel Noord Limburg. Achel is een bosrijke gemeente en tevens een waar fietsparadijs. In de Achelse Kluis kan je van de authentieke Achelse trappist genieten.

cilindervormige kaas van 4,5 kg

20 cm

is versnijdbaar met een kaasdraad, laat men de kaas op kamertemperatuur komen smeert hij zich als boter

30%

droog bewaren onder 8°C

Achelse Trappist

kaasplank, dessert, culinaire bereidingen
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.