Gijzentaler

In de kazen van de Vierhoekhoeve proef je liefde voor het ambacht, maar vooral de volle smaak van rauwe melk.

Met dagverse melk van onze koeien wordt ’s morgens de kaastombe gevuld en tegen de middag ligt de kaas al onder de pers te rusten. Tijdens de wekenlange rijpingsperiode hebben we dagelijks onze kazen in de hand.

Dit geduld moet u proeven… . Proef onze passie in onze gatenkaas met een fijne notensmaak.

Gijzentaler
Rauwe melk
notensmaak
Naam kaasmakerij
De Vierhoekhoeve
Streekbeschrijving
Vlaamse Ardennen
Uiterlijk
verkrijgbaar in ronde vorm en blokvorm (diverse gewichten), plastic coating in diverse kleuren
Versnijding
in sneetjes, blokjes of porties
Bewaring
koele, droge plaats of groentenlade frigo
Tip
bij aperitief, kaasschotel, dessert

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.