Flandrien Grand Cru
18 maanden gerijpt.
Dé degustatiekaas voor échte bourgondiërs !
De kaasmeesters selecteren de allerbeste kazen om door te rijpen tot Flandrien Grand Cru. Na anderhalf jaar traditionele affinage op vurenhouten kaasplanken krijg je een brokkelig zuivel. De gevormde zoutkristallen zijn een sensatie in de mond. Je proeft een kaas met een heel gelaagde en lange, volle nasmaak.
Schitterend te combineren met een krachtige bourgogne of een trappistenbier.
Topkaas van bij ons !!


donkergeel, veel en mooie ronde ogen

aangenaam

32,7%

412 kcal

tussen 2 en 7°C

met een krachtige bourgogne of een trappistenbier
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.