Echte Loo

Typische halfharde streekkaas, gemaakt naar het recept van de paters van de oude Abdij van Lo.

Door zijn typische roodbacterierijping krijgt hij zijn pittige smaak en zijn eigen karakter.

Echte Loo
pittige smaak
Naam kaasmakerij
Kaasmakerij Passendale
Streekbeschrijving
Lo in het groene hart van de Westhoek
Uiterlijk
ronde paterskaas met donkerbruine korst
Doorsnede
zuivel met egale structuur, 21 cm diameter
Versnijding
vooral in porties
Geur
pittig
Vetgehalte
27%
Calorieën
338 kcal
Bewaring
4°C - 7°C
Dranken
stevig trappistenbier of een La Chouffe
Tip
op de kaasplank of als pittig broodbeleg

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.