Bruzy mager

Deze kaas uit de Ardennen is geproduceerd uit afgeroomde melk.

Ondanks de magere melk is deze kaas heerlijk van smaak omdat men verse avond- en ochtendmelk gebruikt. De rijping duurt 6 weken.

Bruzy mager
Rauwe melk
heerlijk
Namen
Naam kaasmakerij
Coopérative fermière de Méan
Uiterlijk
De korst is licht gewassen en de rijping gebeurt in vochtige kelders.
Doorsnede
De pâte is wit en soepel met kleine gaatjes.
Vetgehalte
20%
Bewaring
tussen 10 en 12°C
Tip
in blokjes gesneden met een glas bier, ook in combinatie met een groen slaatje

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.