Beverse Hoevekaas gerijpt in streekbier

Rijpt een aantal dagen in een bad met streekbier en wijn.

Resultaat: kaas met 50% minder zout en een pittige gistsmaak.

Beverse Hoevekaas gerijpt in streekbier
Naam kaasmakerij
Beverse Kaasmakerij
Streekbeschrijving
Pajottenland
Uiterlijk
ronde kazen 2 kg
Doorsnede
20 cm
Versnijding
blokjes
Geur
gistgeur
Vetgehalte
24%
Calorieën
365 kcal
Bewaring
koel
Dranken
alle bieren
Tip
zoutarm dieet

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.