Bailli natuur

Deze artisanale hoevekaas wordt geproduceerd op basis van verse rauwe melk.

De rijping duurt minimum 6 weken. De smaak wordt intenser al naargelang de rijping. Er bestaan ook andere variëteiten: Bailli met brandnetel en paprika, met noten, met peper, met witte wijn, à la Saint Feuillien, ....

Bailli natuur
Naam kaasmakerij
Ferme Le Bailli
Uiterlijk
Saint-Paulin type, ronde kaas van 1 of 3 kg
Doorsnede
halfharde kaas met harde korst
Versnijding
in blokjes
Bewaring
4°C
Dranken
bier of wijn
Tip
als toespijs, aperitiefhapje of in gerechten

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.