Bailli natuur

Deze artisanale hoevekaas wordt geproduceerd op basis van verse rauwe melk.

De rijping duurt minimum 6 weken. De smaak wordt intenser al naargelang de rijping. Er bestaan ook andere variëteiten: Bailli met brandnetel en paprika, met noten, met peper, met witte wijn, à la Saint Feuillien, ....

Bailli natuur
Naam kaasmakerij
Ferme Le Bailli
Uiterlijk
Saint-Paulin type, ronde kaas van 1 of 3 kg
Doorsnede
halfharde kaas met harde korst
Versnijding
in blokjes
Bewaring
4°C
Dranken
bier of wijn
Tip
als toespijs, aperitiefhapje of in gerechten

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.