Mechelse koekoek met mousselinesaus van pickles en oude geuze
Productinformatie

Ga mee op Toer de Geuze en leer de Geuzebieren beter kennen

In het weekend van 4 en 5 mei is het opnieuw Toer de Geuze in het Pajottenland en de Zennevallei.

Lees meer
Croque madame met Nazareth Classic en een gegrilde radicchio
Kooktips

Je croque smaakt op z’n best met kaas van bij ons

Op zoek naar tips voor een verrassende croque? Vind hier inspiratie met kazen van bij ons.

Lees meer
Crumble van peer met speculaasroom
Kooktips

Hoe en waarom kaas als dessert eten?

Verras je gasten met een hartig dessert in de plaats van iets zoet. Check onze tips met kazen van hier.

Lees meer
Bierglazen
Productinformatie

Welk bier serveer je in welk bierglas?

Om optimaal te kunnen genieten van een lekker biertje, schenk je het in het juiste bierglas. Ontdek welk glas bij welke biersoort hoort.

Lees meer
Kaas aansnijden
Duurzaamheid

Hoe Brugge Kaas de eerste CO2-neutrale kaas in België werd

De CO2-uitstoot bij de kaasproductie fors verminderen: dat was de uitdaging die Milcobel aanging.

Lees meer
Belgian Beer World - Beursgebouw grote hal
Productinformatie

5 redenen om Belgian Beer World te bezoeken

Belgian Beer World in Brussel is het grootste interactieve bierbelevingscentrum, uniek in z'n soort.

Lees meer
Kaas snijden
Productinformatie

Kazen van bij ons, altijd van topkwaliteit

Kazen van hier zijn van onberispelijke kwaliteit dankzij strenge voorzorgsmaatregelen en controles.

Lees meer
Flandrien-kaas wordt ingepakt
Verhaal

Flandrien, daar waar wei en wrongel nog tussen de handen van echte kaasmeesters passeren

Bij kaasmakerij Flandrien leven ze met hart en ziel voor hun stiel. En dat proef je in hun kazen. 

Lees meer
Salade met peer, venkel, blauwe kaas en tarwekorrels
Kooktips

Verbaas met blauwe kaas: recepten die je geprobeerd moet hebben

Meer weten over blauwschimmelkaas of zoek je recepten? Vind hier inspiratie met blauwe kazen van bij ons.

Lees meer
Portobelloburger met gebakken ui en Flandrien gerijpt

Cheeseburgers maken: tips om zelf aan de slag te gaan

Hoe bouw je de perfecte cheeseburger op? Vind hier tips en recepten met kazen van bij ons.

Lees meer
Kaasfondue met kazen van bij ons

Dit kan je doen met de restjes van je kaasschotel

Heb je nog restjes van je kaasschotel? Vind hier tips om ze te verwerken en recepten met kazen van hier.

Lees meer
Bier aan de feesttafel

6 redenen om bier te serveren bij het feestmenu

De feestdagen komen eraan. Wil jij je gasten verrassen? Serveer eens Belgische bieren bij het menu. 

Lees meer
Dame proeft bier

Hoe bier proeven als een pro?

Om het vakmanschap van Belgisch bier ten volle te proeven, neem je rustig de tijd. Ontdek hier onze tips.

Lees meer
Vrouw kijkt naar glas bier

Hoe moet je bier bewaren?

Mag je bier bewaren in de koelkast? Hoelang kan je bier bewaren? Lees hier hoe je bier optimaal bewaart.

Lees meer
Familie Deweer-Steyaert

Kazen van ’t Groendal vallen in de smaak, van Roeselare tot in de ruimte

De kazen van Kaasboerderij 't Groendal worden tot ver buiten onze grenzen gesmaakt. Maak hier kennis met de producenten.

Lees meer