Zoete aardappel

Zoete aardappel

Zoete aardappel, ook wel bataat genoemd, is zoet van smaak. Dat wist je waarschijnlijk al want hij heeft zijn naam niet zomaar gekregen. Maar wist je ook dat je zoete aardappel zowel in zoete als hartige gerechten kan verwerken? Poffen, roosteren, koken of verwerken in een dessert, met zoete aardappel kan je eindeloos variëren.

Zoete aardappel is enkel van juli t.e.m. september niet beschikbaar. 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.