Krulandijvie

krulandijvie

Andijvie behoort tot de slasoorten. Naast de gewone andijvie heb je ook de krulandijvie of frisée. Het is een vrij open gele krop met, zoals de naam verraadt, krullerige groene bladeren. De krulandijvie wordt als sla aangeboden en altijd rauw gegeten. In vergelijking met gewone andijvie heeft deze soort een meer uitgesproken bittere smaak.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.