Peer

peer

Belgen houden van hun peren. Samen met appels is het de populairste fruitsoort van het land. Peren kan je in twee categorieën onderverdelen: handperen en stoofperen. Handperen rijpen op kamertemperatuur en worden steeds zachter en malser. Stoofperen kan je niet rauw eten, maar zijn dan weer uitstekend in warme bereidingen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.