Quiche met Père Joseph-kaas, zalm en spinazie

Varia
Quiche
4

Leg het deeg in een ingevette bakvorm en prik er gaatjes in met een vork. Snijd de zalm in blokjes en verdeel over het deeg.

Reinig, was en droog de spinazie, stoof hem heel kort aan in een beetje olie, breng op smaak met peper en zout, laat daarna wat uitlekken en verdeel dan gelijkmatig over het deeg.

Snijd de kaas in gelijke stukjes en verdeel over het deeg. Klop de eieren los en giet er de melk en room bij, breng op smaak met peper en zout, verdeel het mengsel over de bakvorm.

Laat de quiche bakken in een oven van 180°C gedurende 20 minuten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.