zeeduivel panklaar maken

  • leg de zeeduivel op zijn rug en snijd het leerachtig vel weg van de kop naar de staart
  • snijd tegen het visvlees aan
  • draai de vis om en steek het mes door aan de staart
  • werk dan verder van staart naar kop
  • snijd telkens vlak tegen het visvlees weg
  • haal het vel er volledig af
  • ook de vliezen moeten nog weggesneden worden
  • laat de vis zeker op de graat om dit klusje te klaren
  • snijd tegen het vlies omhoog tot het visvlees volledig wit ziet

zeeduivel fileren

  • zeeduivel is makkelijk te fileren
  • snijd gewoon vlak tegen het kraakbeen
  • snijd de filets in mooie porties

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.