Perentaartje

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

6

Ingrediënten

  • 1 kruimeldeeg (kant-en-klaar)
  • 250 g roomkaas
  • een kopje hazelnoten, geraspt
  • 4 eetlepels suiker
  • 2 peren
  • boter
  • 6 extra theelepels suiker

Recept

Bekleed 6 beboterde mini-taartvormpjes met kruimeldeeg. Zet 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Laat dan even afkoelen.

Meng de roomkaas met de hazelnoten en de suiker. Verdeel over taartbodems.

Was de peren en snij ze in kwartjes. Verwijder de klokhuizen. Snij in dunne partjes en verdeel deze dakpansgewijs over het kaasmengsel. Bestrijk met een beetje gesmolten boter en bestrooi met de extra suiker. Zet 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

Laat afkoelen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.