Watou Special

Watou special is een halfharde kaas, gedurende minimaal 4 weken gerijpt in speciale vochtige kelders.

Watou Special
Naam kaasmakerij
Milcobel
Streekbeschrijving
Moorslede, in het hart van West-Vlaanderen
Uiterlijk
ronde kaas van 2,2 kg met een oranje, gele gecoate korst
Doorsnede
22 cm
Versnijding
in porties
Vetgehalte
28%
Calorieën
340 kcal
Bewaring
koelkast of koele, droge plaats
Dranken
Watou Tripel, Abdijbieren en Trappistenbieren
Tip
broodbeleg, aperitiefblokje of in gerechten

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.