Vierhoekhoeve rookkaas
In de kazen van de Vierhoekhoeve proef je liefde voor het ambacht, maar vooral de volle smaak van rauwe melk.
Met dagverse melk van onze koeien wordt ’s morgens de kaastombe gevuld en tegen de middag ligt de kaas al onder de pers te rusten. Tijdens de wekenlange rijpingsperiode hebben we dagelijks onze kazen in de hand.
Dit geduld en onze passie moet u proeven … .
Na het productieproces van natuurkaas worden de kaasjes langzaam koud gerookt op een ambachtelijke manier waardoor de kaas de tijd krijgt om de aroma’s op te nemen.










Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.