Vierhoekhoeve kruidenkazen

In de kazen van de Vierhoekhoeve proef je liefde voor het ambacht, maar vooral de volle smaak van rauwe melk.

Met dagverse melk van onze koeien wordt ’s morgens de kaastombe gevuld en tegen de middag ligt de kaas al onder de pers te rusten. Tijdens de wekenlange rijpingsperiode hebben we dagelijks onze kazen in de hand.

Dit geduld en onze passie moet u proeven … .
Geniet van ons assortiment kruidenkazen met mosterd, noten, peper, brandnetel, tuinkruiden, fijne kruiden, gember, ajuin met knoflook, pestokruiden, komijn, Mexicaanse kruiden (pikant), Griekse kruiden, Indian curry, Italiaanse kruiden … . Voor elk wat wils!’

Vierhoekhoeve kruidenkazen
Rauwe melk
romig, afhankelijk van de kruidensoort
Naam kaasmakerij
De Vierhoekhoeve
Streekbeschrijving
Vlaamse Ardennen
Uiterlijk
verkrijgbaar in ronde vorm en blokvorm (diverse gewichten), plastic coating in diverse kleuren
Versnijding
in sneetjes, blokjes of porties
Geur
vol, aromatisch, heel sterk afhankelijk van de kruidensoort
Vetgehalte
35%
Calorieën
407 kcal
Bewaring
koele, droge plaats of groentenlade frigo
Dranken
afhankelijk van kruidensoort (Griekse kruiden combineren met jonge witte wijn, curry met lichtzoete witte wijn)
Tip
bij aperitief, kaasschotel, dessert

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.