Verse kaas met fijne kruiden

Verse kaas van gepasteuriseerde koemelk met fijne kruiden.

Deze verse kaas wordt vervaardigd met melk uit grazing op de weiden van het Land van Herve. Na het uitlekken van de kaas worden er fijne kruiden onder gemengd en vervolgens wordt de kaas in een pot verpakt. Deze specialiteit is steeds verrassend: een lepel in de soep, een rollade met ham of gewoon op de boterham.

Verse kaas met fijne kruiden
Verse kaas
Luik
Bewaring
tussen 2 en 7°C
Tip
koud eten, ideaal op de boterham of op geroosterd brood

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.