Val-Dieu Grand Cru

Zachte kaas met in bier van Val-Dieu gewassen korst.
 

Val-Dieu Grand Cru
Zachte kaas
evenwichtige smaak, ronde smaak, zeer aromatisch
Luik
Naam kaasmakerij
Herve Société S.A.
Streekbeschrijving
in het hartje van het Land van Herve
Uiterlijk
roomkleurige kaasmassa, oranje tot baksteenrode gewassen en geborstelde korst
Doorsnede
soepele, smeuïge en zachte kaasmassa. Tot in het hart gerijpte kaas.
Geur
typische geur met een toets van ammoniak, bieraroma
Vetgehalte
27,1%
Calorieën
322 kcal
Bewaring
koel bewaren, optimale temperatuur van 4 tot 8°C.
Dranken
Verplichte drank erbij is vanzelfsprekend abdijbier.
Tip
Deze abdijkaas wordt gegeten tijdens de maaltijd of bij aperitief.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.