Val-Dieu Grand Cru
Zachte kaas met in bier van Val-Dieu gewassen korst.


in het hartje van het Land van Herve

roomkleurige kaasmassa, oranje tot baksteenrode gewassen en geborstelde korst

soepele, smeuïge en zachte kaasmassa. Tot in het hart gerijpte kaas.

typische geur met een toets van ammoniak, bieraroma

27,1%

322 kcal

koel bewaren, optimale temperatuur van 4 tot 8°C.

Verplichte drank erbij is vanzelfsprekend abdijbier.

Deze abdijkaas wordt gegeten tijdens de maaltijd of bij aperitief.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.