Rochefort met hazelnoten

Rijpt in kelders in Rochefort waar specifieke fermenten hem helpen om doordrongen te raken van de geraffineerde hazelnootsmaak.

De hazelnoot is een vrucht die zo overvloedig voorkomt in de groene valleien van het land van Han en Rochefort dat men er – ter ere van die hazelnoot – een broederschap heeft opgericht: de Broederschap van de hazelnoot en van de Blonde van Han. Deze vereniging groepeert de lokale producenten van streekproducten op basis van hazelnoten waaronder dus kaas.

Rochefort met hazelnoten
geraffineerde hazelnootsmaak
Namen
Calorieën
306 kcal
Bewaring
van 4 tot 6°C
Dranken
trappist van Rochefort en de Blonde van Han
Tip
op een kaasplank, voor raclette of in een salade

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.