Rochefort Half belegen

Vindt zijn oorsprong voor wat betreft bereiding en presentatie in "le pavé de Roubaix", uit het noorden van Frankrijk.

Gered van de verdwijning en het vergeten, zal dit recept, dat alleen nog werd gebruikt door 2 streekgebonden artisanale kaasmakers, zijn bereiding terugvinden in de streek van Rochefort. Op de markt gebracht na 8 weken rijpen.

Rochefort Half belegen
Harde kaas
zuiver, echt en aangenaam
Namen
Uiterlijk
oranjekleurige natuurkorst, maar smeltend met de tijd waardoor de kleur er lichtjes rood uitziet
Calorieën
406 kcal
Bewaring
van 4 tot 6°C
Dranken
trappistenbieren
Tip
te proeven met brood, gesmeerd met half-gezouten boter, ook voor het bereiden van warme gerechten

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.