Rochefort Half belegen
Vindt zijn oorsprong voor wat betreft bereiding en presentatie in "le pavé de Roubaix", uit het noorden van Frankrijk.
Gered van de verdwijning en het vergeten, zal dit recept, dat alleen nog werd gebruikt door 2 streekgebonden artisanale kaasmakers, zijn bereiding terugvinden in de streek van Rochefort. Op de markt gebracht na 8 weken rijpen.


oranjekleurige natuurkorst, maar smeltend met de tijd waardoor de kleur er lichtjes rood uitziet

406 kcal

van 4 tot 6°C

trappistenbieren

te proeven met brood, gesmeerd met half-gezouten boter, ook voor het bereiden van warme gerechten
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.