Petrus

Typische 'paterskaas' gemaakt volgens aloud procédé, dat overgeleverd werd door de paters van de Oude Abdij van Lo.

Hij heeft een eenvoudig en natuurzacht aroma.

Petrus
Naam kaasmakerij
Kaasmakerij Passendale
Streekbeschrijving
Zuid-West-Vlaanderen, streek van Veurne
Uiterlijk
ronde kaas met oranje korst
Doorsnede
natuurzacht zuivel , diameter 21 cm
Versnijding
in porties of in sneden
Geur
mild
Vetgehalte
23,5%
Calorieën
272 kcal
Bewaring
4°C - 7°C
Dranken
Petrus bier of een Verboden Vrucht of een Hoegaerden
Tip
broodbeleg en als sympathieke snoepkaas

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.