Le Vieux Herdier

De Vieux Herdier is een op de boerderij geproduceerde kaas op basis van onbewerkte biologische melk.

Zijn sterke persoonlijkheid is onmiskenbaar: het langdurige rijpingsproces(minimum vijf maand) geeft hem zijn karakter van gulle plattelander, zijn fruitige smaak en licht pikante nasmaak. Sedert 1974 zet men op de boerderij Grodent op ambachtelijke wijze de melk van zijn koeien om tot diverse kwalitatieve melkproducten.

Le Vieux Herdier
Harde kaas
lichtjes pikant
Luik
Naam kaasmakerij
Ferme Grodent
Streekbeschrijving
Haute-Ardenne
Uiterlijk
harde kaas, ronde van 2 kg
Doorsnede
30 cm
Bewaring
4°C
Tip
Voor het aperitief, als dessert of geraspt

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.