Le Saint-Servais

Deze harde biologische kaas werd gemaakt door Laurent Jamar op de boerderij van Bois Saint-Servais.

Het rijpingsproces duurt minimum 2 maand. 

Le Saint-Servais
Harde kaas
kenmerkend voor een harde kaas op basis van rauwe melk
Luik
Uiterlijk
De natuurlijke korst van deze kaas is het resultaat van veelvuldig wassen.
Doorsnede
schijf harde kaas van ongeveer 5 kg

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.