Le Plateau des Fagnes

Le Plateau des Fagnes is een rauwmelkse kaas gemaakt van volle melk uit de Hoge Venen.

Le Plateau des Fagnes
Zachte kaas
Rauwe melk
zacht met karakter
Luik
Naam kaasmakerij
Kaasmakerij van Troufleur
Streekbeschrijving
Zijn verhaal begon op de vlakte van de Hoge Venen, vandaar zijn benaming.
Uiterlijk
okerkleurig, licht bebloemd, 2 maanden gerijpt in bier
Doorsnede
rond formaat, diameter van 15 cm, gewicht van 750 g
Vetgehalte
27,7%
Calorieën
328,50 kcal
Bewaring
max. 6°C
Tip
Met brood en een glas wijn of een abdijbier. Ook warm te degusteren op een toast.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.