Le Bourguignon

Zachte romige kaas gerijpt in rode wijn.  

Le Bourguignon
Naam kaasmakerij
Jacquy Cange
Uiterlijk
zachte kaas gerijpt in rode wijn
Doorsnede
8 cm
Versnijding
in porties
Vetgehalte
50%
Bewaring
tussen 4 en 9°C
Dranken
bij voorkeur met rode wijn
Tip
op een kaasschotel met een pittige rode wijn

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.