Keiemnaer 20+

Een halfharde kaas met beperkt zeezout. Een variant is de Keiemnaer 20+ met kruiden.

Deze kaas bevat brandnetel, ajuin, selder, bieslook en peterselie.

Keiemnaer 20+
romig-mild
Streekbeschrijving
gelegen in het Diksmuidse tussen de Polders en het Houtland
Uiterlijk
halfharde biologische kaas in broodvorm
Doorsnede
gele zuivel
Geur
typische geur
Vetgehalte
11%
Bewaring
10 °C
Tip
als aperitiefhapje, bij de boterham of als dessert

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.