Keiemnaer

Laat deze abdijkaas zachtjes op de tong smelten en de fijnheid van een kwaliteitsproduct komt volop tot uiting. 

Kortom een kaas voor lekkerbekken.

Een variant is de Keiemnaer met kruiden met brandnetel, basilicum en knoflook in de hoofdrol, bieslook en peterselie op de achtergrond.

Keiemnaer
mild-aromatisch
Streekbeschrijving
gelegen in het Diksmuidse tussen de Polders en het Houtland
Uiterlijk
halfharde biologische kaas
Doorsnede
witgelige zuivel met zachte consistentie
Geur
typische geur
Vetgehalte
25%
Calorieën
350 kcal
Bewaring
10°C
Tip
laat zich genieten als aperitiefhapje, bij de boterham of als dessert

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.