Kadett caractère

De KADETT is de eerste Belgische boerderijkaas van (h)eerlijke volle melk, gewonnen van de koeien van eigen hoeve, grazend op de rijke poldergrond rond de Moeren (regio Veurne). Vanaf het voeder voor de koe en de melk tot een blokje KADETT op je bord, alles gebeurt 100% in eigen beheer en dit is werkelijk UNIEK op Belgische bodem. Volle focus op kwaliteit uit respect voor het ambacht, dierenwelzijn en onze natuur. KADETT wordt gemaakt zonder kleurstoffen, noch E-additieven en geniet van een verlaagd zoutgehalte. Na een trage rijping in bevochtigde rijpingskamers, resulteert dit in een unieke smaakbeleving: een eerder romige frisse smaak, met een aangename licht zoete toets. 

Kadett caractère
romig, fris en karaktervoller door de langere rijpingstijd
Naam kaasmakerij
De Moerenaar
Streekbeschrijving
de Moeren tegen de Franse grens
Vetgehalte
35%
Calorieën
407 kcal
Bewaring
gekoeld bewaren < 7°C

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.