Gentse Keizer

De koning onder de Belgische kazen.
Smedig, romig en intens van smaak, zo kent iedere kaasliefhebber dit kaasje met zijn typische zwarte korst. Gemaakt van de beste Belgische volle melk en gedurende 8 weken veredeld en gerijpt op Gentse bodem. Het aloud bewaard gebleven abdijrecept van Gentse Keizer maakt van dit kaasje een échte old school Belgische kaas.
Gentse Keizer draagt tevens het ‘Eigen Bodem’ kaasembleem.

Gentse Keizer
Doorsnede
zacht, zeer smedig met typische ronde ogen
Versnijding
in spies
Geur
lichte reuk
Vetgehalte
27%
Calorieën
335 kcal
Bewaring
<10°C
Dranken
witte en rode wijn alsook bij streekbieren
Tip
aperitiefkaas bij een goed glas wijn of als dessertkaas

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.