Gentse Keizer
De koning onder de Belgische kazen.
Smedig, romig en intens van smaak, zo kent iedere kaasliefhebber dit kaasje met zijn typische zwarte korst. Gemaakt van de beste Belgische volle melk en gedurende 8 weken veredeld en gerijpt op Gentse bodem. Het aloud bewaard gebleven abdijrecept van Gentse Keizer maakt van dit kaasje een échte old school Belgische kaas.
Gentse Keizer draagt tevens het ‘Eigen Bodem’ kaasembleem.


zacht, zeer smedig met typische ronde ogen

in spies

lichte reuk

27%

335 kcal

<10°C

witte en rode wijn alsook bij streekbieren

aperitiefkaas bij een goed glas wijn of als dessertkaas
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.