Gentenaer

De smaak van een (eigen)wijs volk.

Gentenaer is een Goudse kaas die voortkomt uit de Vlaemsche traditie van genieten. De kaas wordt op natuurlijke wijze gerijpt op houten planken. Na 8 maanden ontluikt zijn sublieme zoete smaak in een Gents traditioneel kaaspakhuis. Met trots draagt deze fiere Gentenaer het zwarte zegel met opschrift: “Gerijpt op Gentse bodem”. Een traditie die al op meer dan 100 jaar ervaring kan rekenen.

Gentenaer
Harde kaas
aromatisch, iets pittig
Naam kaasmakerij
Little Cheese Farm
Uiterlijk
geel-oranje korst
Doorsnede
ivoorkleurig tot geel
Versnijding
stevig, smedig,snijbaar
Vetgehalte
33,6%
Calorieën
409 kcal
Bewaring
13°C

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.