Floreffe Grand Ordinaire

Een gepasteuriseerde halfharde kaas van het type Saint-Paulin, die gedurende 5 tot 6 weken heeft gerijpt in de streek van Namen.

Deze productiewijze zet de traditie voort van de kazen die reeds eeuwenlang door kloostergemeenschappen worden vervaardigd.

Floreffe Grand Ordinaire
Uiterlijk
in blok van +/- 2,5 kg maar ook in kleinere bol van +/- 350 g met een ietwat pittigere smaak
Doorsnede
zacht en romig

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.