Ename

Ename is een hoogwaardige halfharde kaas uit de rijke abdijtraditie.

Hij heeft  een volle smaak en een gul karakter en heeft gedurende minimaal 4 weken gerijpt.

Ename
Naam kaasmakerij
Milcobel
Streekbeschrijving
Moorslede, in het hart van West-Vlaanderen
Uiterlijk
ronde kaas van 2,2 kg met een witte gecoate korst
Doorsnede
22 cm
Versnijding
in porties
Vetgehalte
28%
Calorieën
330 kcal
Bewaring
koelkast of koele, droge plaats
Dranken
Ename, Amberbieren en Trappistenbieren
Tip
broodbeleg, aperitiefblokje of in gerechten

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.