De Bryarde
gerijpt in bier Brugse Zot

Krachtige smaak. Deze kaas werd gepekeld in een pekelbad en in een bierbad. De gisting van het bier komt naar boven en geeft de kaas een unieke smaak.

Beauvoorde, deelgemeente van Veurne. Centraal gelegen in de polderstreek.

Rechthoekige blok kaas van 4 kg. Donker bruine coating.

40 cm

In een stuk of in sneetjes.

48+

In de koelkast of droge berging.

Deze kaas werd gerijpt in een streekbier nl. Brugse Zot. Deze kaas past goed met een lekker biertje zoals Brugse Zot, St Bernardus of andere krachtige bieren.

ideaal als aperitief of als broodbeleg
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.