De Bryarde

gerijpt in bier Brugse Zot

De Bryarde
Krachtige smaak. Deze kaas werd gepekeld in een pekelbad en in een bierbad. De gisting van het bier komt naar boven en geeft de kaas een unieke smaak.
Naam kaasmakerij
De Beauvoordse Walhoeve
Streekbeschrijving
Beauvoorde, deelgemeente van Veurne. Centraal gelegen in de polderstreek.
Uiterlijk
Rechthoekige blok kaas van 4 kg. Donker bruine coating.
Doorsnede
40 cm
Versnijding
In een stuk of in sneetjes.
Vetgehalte
48+
Bewaring
In de koelkast of droge berging.
Dranken
Deze kaas werd gerijpt in een streekbier nl. Brugse Zot. Deze kaas past goed met een lekker biertje zoals Brugse Zot, St Bernardus of andere krachtige bieren.
Tip
ideaal als aperitief of als broodbeleg

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.