Chimay à la Rouge


Deze kaas is met Chimay-trappistenbier gewassen.
 
Hij wordt geproduceerd met lekkere verse en romige melk uit het Land van Chimay. Onder de okerkleurige en natuurlijke korst schuilt een oranje zuivel, romig en smeuïg van textuur, met de typische smaak van hop en abrikoos/perzik en een lichte bittere toets.
Chimay à la Rouge
hop en abrikoos/perzik
Henegouwen
Naam kaasmakerij
Chimay Fromages
Uiterlijk
natuurkorst, okerkleurige
Versnijding
in porties of in sneden
Geur
hop
Vetgehalte
27%
Calorieën
306 kcal
Bewaring
0 tot 6°C
Dranken
Trappist van Chimay
Tip
Voortreffelijk op brood of op een kaasschotel

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.